Kraftfull uppslutning för Skene lasarett

 
 Marks kommun har åtskilliga eldsjälar som under många år arbetat för att vi ska få behålla Skene Lasarett som en värdefull, nära sjukvårdsresurs i södra regiondelen.
Den s k Lasarettsfonden har i 20 års tid samlat in imponerande 15 miljoner kronor till utrustning avsedd för det lasarett som skattebetalare inte bara i Mark utan även i angränsande kommuner värnar om. Lasarettsfonden har tagit initiativ till en utfrågning av politiker från regionen och kommunen Onsdagen den 14 Maj kl 19 i
Folkets Hus, Skene. Förhoppningsvis får vi då höra politiska svar utan de annars alltför vanliga flosklerna och tvetydligheterna. Gå gärna dit och kolla vem som inger
mest förtroende.
Ett annat initiativ togs förra hösten då Lasarettsgruppen uppvaktade regionledningen med ett upprop till stöd för Skene lasarett som undertecknats av mer än 30.000 människor i Mark och kommunerna runt omkring. Vi publicerar här detta upprop. Under ett valår vore det svekfullt mot väljarna om inte de partier som är representerade i region/sjukvårdsledningen såväl som deras partikamrater i Mark lämnade klara besked om sin inställning till Skene lasarett innan valetHjälp till du också att kräva av dina kandidater att de lyssnar på folkviljan. Det är ju själva idén bakom begreppet demokrati.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *